آدامس‌های بدون قند، مواد غذایى ضدپوسیدگی

 غذاهای خام به علت نیاز به جویدن باعث افزایش ترشح بزاق و کاهش پوسیدگی می‌شوند

 

ایجاد پوسیدگى به عواملى چون ترکیبات مینا و عاج دندان، محل قرارگیرى دندان‌ها، ترکیبات و میزان ترشح بزاق و وجود شیارها و حفرات در تاج دندان بستگى دارد. 

بزاق‌های آلکالوئیدى اثر پیشگیرانه دارند. به همان میزان که بزاق اسیدى موجب افزایش خطر پوسیدگى می‌شود، روش زندگى نیز در این پدیده مؤثر است
پایگاه سلامت دانش آموزی لارستان بزاق ,ترشح بزاق منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

.... آنلاین اجناس فوق العاده روزمرگی های لی لی هیئت کاراته استان چهار محال و بختیاری موضوعات روز لایسنس نود 32 - آپدیت نود 32 - یوزرنیم و پسورد نود 32 شهدای شهرستان گتوند ترکالکی و حومه امتداد تی تک| سایت تفریحی