طرز تهیه کامل “رشته پلو” با نکات و ترفندهای خوب جا افتادن

طرز تهیه رشته پلو  تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ را در این بخش از آشپزخانه برایتان در نظر گرفته ایم.

مواد لازم رشته پلو مجلسی

برنج ایرانی  2 پیمانه 

رشته پلویی قهوه ای رنگ   100 تا 150 گرم

 عدس   1 پیمانه

 کره حیوانی  50 گرم

فیله مرغ   300 تا 500 گرم

زعفران آب شده   3 قاشق غذاخوری

 دارچین   1 قاشق غذاخوری

پیاز سرخ شده   3 قاشق غذاخوری

 کشمش پلویی  و خرما   نصف پیمانه 

نمک ، فلفل و روغن  به میزان لازم


آشپزخونه رشته ,غذاخوری ,قاشق ,تهیه ,قاشق غذاخوری ,رشته پلو” منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ام دی کامیکس تیان ترک یوزر پسورد و لایسنس های رایگان و قانونی نود 32 Marand interesting news وبمسترفا دانلود رایگان فیلم و سریال اس ام اس سیتی closed