میرزا قاسمی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین پیش‌غذا یا غذاهای محلی شمالی است. شاید شما هم تا به حال به این موضوع فکر کرده باشید که چرا نام این غذا میرزا قاسمی است! طبق روایات؛ این غذا در زمان ناصرالدین شاه توسط محمد قاسم خان والی و حاکم رشت، ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به همین دلیل، به نام او نیز نام‌گذاری شد.مواد اصلی تشکیل‌دهنده میرزا قاسمی بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر و تخم مرغ‌ هستند اما طرز تهیه این غذا در شهرها و روستاهای مختلف کشورمان اندکی متفاوت است. برای مثال در دستور اصلی تهیه میرزا قاسمی باید از بادمجان کبابی استفاده شود اما گاهی افراد به دلیل دسترسی نداشتن به منقل و ذغال و یا نگرانی از کثیف‌شدن اجاق گاز، بادمجان را آب‌پز کرده یا در فر گریل می‌کنند که در این صورت از آن عطر دود عالی و دلپذیر میرزا قاسمی خبری نخواهد بود. همچنین برخی افراد تخم‌مرغ میرزا قاسمی را در پایان کار روی غذا می‌شکنند و آن را به صورت درسته سرو می‌کنند اما برخی دیگر، تخم‌مرغ را پس از شکستن و وقتی کمی نیم بند شد، سریع هم می‌زنند و مخلوط می‌کنند که در این صورت ظاهر میرزا قاسمی شبیه به املت می‌شود. در اینجا طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی اصیل را به شما آموزش می‌دهیم و امیدواریم از تهیه و خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی گیلانی:

 

 

بادمجان درشت 4 عدد
گوجه‌فرنگی 2 عدد
سیر 3 حبه
تخم‌مرغ 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی (دل‌خواه) 1-2 ق غذاخوری

آشپزخونه میرزا ,قاسمی ,تهیه ,تخم‌مرغ ,صورت ,می‌کنند ,میرزا قاسمی ,تهیه میرزا ,قاسمی گیلانی ,تهیه میرزا قاسمی ,میرزا قاسمی گیلانی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پناه مارانی دراویش خرید کفش کتونی نیم بوت ساق دار کالج خز زنانه دخترانه بچه گانه مردانه 2021 دانلود فایل ادیتور موزیک منابع کارشناسی ارشد ابرک